Essilor

Het enige echte Varilux ®

Seeing the world better

Het van oorsprong Franse merk Essilor is de oorspronkelijke bedenker van Varilux ® multifocale brillenglazen. Op dit moment zijn er maar liefst 400 miljoen Varilux ®-dragers. En niet zonder reden. Met een snelle gewenning, uitzonderlijk scherp zicht in alle lichtomstandigheden en voorzien van de nieuwste technologieën. Door de verschillende maakwijzen van Varilux ® glazen, is er in iedere prijsklasse een glas dat bij u past. Of u nu kiest voor een Varilux ® glas dat alleen qua sterkte op uw behoeften is afgestemd, of een volledig maatwerk Varilux ® glas dat aangepast is op uw houding, gezicht en het nieuw uitgekozen montuur. Het spectrum van Varilux ® glazen biedt voor iedereen een geschikte oplossing.
Nog niet toe aan multifocaal? Essilor maakt uiteraard ook glazen voor brildragers die alleen nog voor ver weg een bril nodig hebben. Met onder andere de nieuwste Prevencia coating, bent u tegenwoordig ook beschermd tegen blauw licht afkomstig uit uw computer- of telefoonscherm.
Als dealer van Essilor bieden wij u uitgebreide garanties op de coating van de glazen en bieden wij u de zogeheten Nautilus ervaring. Hiermee kunt u vooraf al een idee krijgen wat uw nieuwe glazen voor uw kunnen betekenen. Door middel van Virtual Reality kunt u te zien krijgen wat de verschillende typen glazen voor u kunnen betekenen en zult u een betere keuze kunnen maken in het uitgebreide glasassortiment.
Wilt u meer informatie?
Kijk alvast op de site van Essilor

Uw wereld in HD

Varilux glazen van Essilor bij De Burcht Optiek

Varilux glazen beleven?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien gewenst kunt u met het formulier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.