Henry Julien

Henry Jullien brillen; Klasse en kwaliteit

Henry Jullien brillen zijn brillen zoals alleen Franse designers deze kunnen maken. De ontwerpers van Henry Jullien hebben zeer veel oog voor de allerkleinste details. Uitsluitend hoogwaardige materialen worden in de ontwerpen toegelaten. Alleen daarmee bereik je als brillenmerk de absolute top en daartoe behoort Henry Jullien. Henry Jullien brillen worden ontworpen en geproduceerd in de Franse Jura. Dit is de thuisbasis van vele grote namen uit de designindustrie.

Deze collectie is klassiek en tijdloos, met aan de ene kant walsdoublé en aan de andere kant zeer kleurrijke designs en materialen. Bovendien wordt er steeds meer gewerkt met het inmiddels volledig doorontwikkelde titanium. Hiermee worden de brillen niet alleen steviger, maar ook veel lichter.
Dat maakt de collectie Henry Jullien brillen uniek en meer dan de moeite waard om ze te bewonderen en te dragen.
Meer weten over het merk en alvast even vooruit kijken?
Klik hier om naar de site van Henry Jullien te gaan

Henry Jullien Brillen bij De Burcht Optiek

Brillen van Henry Julien passen?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien gewenst kunt u met het formulier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.