RANDOLPH ENGINEERING

GEBOUWD MET MILITAIRE PRECISIE

Het verhaal van RANDOLPH ENGINEERING gaat terug naar de jaren zeventig. Twee voormalig Royal Air Force piloten vertrokken naar het plaatsje Randolph, bij Boston (Massachusetts, VS), om daar met het kleine beetje geld dat ze hadden een brillenfabriek te openen. Hun droom? 's Werelds beste zonnebril ontwikkelen. Met een achtergrond in werktuigbouwkunde, bouwden ze de machines die de brillen zouden gaan maken. De bril die ze ontwikkelden werd specifiek gemaakt voor 's werelds meest kritische koper: Het Amerikaanse Ministerie van Defensie. De afgelopen 40 jaar is de Aviator van RANDOLPH ENGINEERING nog steeds de nummer één keuze van gevechtspiloten in de VS. En inmiddels maken steeds meer burgers kennis met de ongeëvenaarde kwaliteit van RANDOLPH ENGINEERING.

Sinds 2019 zijn wij trotse leverancier van het merk RANDOLPH ENGINEERING in Breda. Wij hebben al vele brildragers laten kennismaken met de uiterst fijne glazen en comfort van de monturen. Bent u benieuwd naar de brillen van RANDOLPH ENGINEERING? Het meest populaire model van RANDOLPH, de AVIATOR hebben wij standaard in de meeste maten en kleuren op voorraad. Zoekt u een speciaal model? Bel dan vooraf even met onderstaand telefoonnummer?


Image

BRILLEN VAN RANDOLPH ENGINEERING PASSEN?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel in Breda!

Neem contact op

MOOIE MERKEN MET EEN MOOI VERHAAL

Overal dezelfde brillen. Iedereen heeft een bril van hetzelfde merk met dezelfde uitstraling. Is het niet eens tijd voor iets écht anders?