Maak kans op een Bough Bike!

Aron GroenewaldNieuws - Algemeen

Deze winter hebben we een speciale actie voor onze contactlensdragers. Namens onze leverancier Coopervision mogen wij een Bough Bike weggeven!

Over de Bough Bike

Designer Jan Gunneweg heeft een voorliefde voor natuurproducten. “Als je vanuit de natuur ontwerpt, komt daar altijd iets uit voort waar mensen zich prettig bij voelen”, aldus Jan. Zijn designs vallen op door de combinatie van schoonheid, eenvoud en functionaliteit. Met zijn ontwerpen wil Jan mensen dichter bij de natuur brengen. Zijn grootste passie is hout. “Omdat hout warm is, en tegelijk flexibel en krachtig. Hout is een levend materiaal. Elke plank is anders. Een houtproduct wordt met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier.” De Bough Bike is een design product van een duurzame kwaliteit. Dankzij het gebruik van een computergestuurde freesbank zijn zij er als eerste ter wereld in geslaagd een houten fiets in serieproductie te nemen.

Hoe maak je kans?

Iedereen die lenzen draagt bij De Burcht Optiek maakt kans op deze te gekke prijs. Het enige dat je nog hoeft te doen is je gegevens achterlaten in het formulier hieronder. Je hoeft slechts één keer je gegevens achter te laten om kans te maken. Nog geen contactlenzen van De Burcht Optiek? Kom eens langs in de winkel in Breda!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Door op onderstaand vakje te klikken, gaat u akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.