Maak een afspraak

Een afspraak maken voor een oogmeting is zo gepiept. Lees wel even onderstaande pagina goed door. Zo zorg je dat je voldoende tijd bij ons de winkel hebt, om je kijkklacht op te lossen. Kom je liever zonder afspraak? Geen probleem, maar het kan zijn dat je even moet wachten.

Wij werken sinds onze opening op afspraak, om zo iedereen evenveel tijd en aandacht te kunnen geven. Ons werk is mensenwerk en wij vinden het belangrijk dat we naar je kunnen luisteren. Alleen dan kunnen we je ook echt helpen, op weg naar beter zicht.

Een afspraak duurt gemiddeld 30-60 minuten en dit is per persoon afhankelijk. Heb je specifieke wensen, of kom je er niet uit met onze afspraakmodule? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Welke afspraak moet ik maken?

Met onze verschillende specialismen kun je heel veel kanten op. Als je dan online een afspraak wilt inplannen, is het belangrijk dat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren. Het kiezen van de juiste afspraak is dan van cruciaal belang. Welke afspraak past er bij jouw kijkbehoefte? Wij laten het hieronder zien. Klik op de uitspraak die het best past bij jouw situatie en wij vertellen je welke afspraak daar het beste bij past.

Plan je afspraak hieronder

Veel gestelde vragen

  • Oogmetingen: 30-45 minuten
  • Briladvies: 45-90 minuten
  • Contactlenscontrole: 15-30 minuten
  • Contactlensaanpassing: 45-60 minuten

Wanneer je voor meer dan 1 persoon een afspraak wilt maken, kun je beter telefonisch contact opnemen. In onze afspraakmodule, zie je namelijk niet of meerdere plekken tegelijk beschikbaar zijn. Neem even Contact met ons op.

Zeker! Maar niet online. Je kunt je afspraak annuleren door te bellen naar de winkel. Je kunt de afspraak dan annuleren of verplaatsen.

Let op: Annuleer je niet of korter dan 24 uur van te voren? Dan brengen wij de kosten voor de afspraak volledig in rekening. Annuleren buiten kantoortijden kan via Whatsapp. Je appt dan gewoon naar het 076 nummer op onze contactpagina.

Stuur een appje of mailtje via onze Contact pagina en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

AFSPRAAK MAKEN VOOR AUGUSTUS?

Vanwege de zwangerschap van Sophie, is onze agenda voor augustus gesloten. U kunt voor deze periode uitsluitend telefonisch afspreken. Deze afspraken zijn onder voorbehoud en kunnen op de dag zelf nog door ons worden afgebeld.