Over Ons

Een kijkje achter de schermen. Zo leer je ons net iets beter kennen.

Sinds 2015 zijn wij gevestigd in winkelcentrum De Burcht. Sindsdien hebben we al heel veel mensen blij mogen maken met beter zicht en een frisse nieuwe look. Maar wie zijn wij dan?

Wij (Aron & Sophie) hebben elkaar leren kennen in 2010. Wij begonnen in dat jaar aan de opleiding tot opticien. In de jaren daarna hebben wij de opleiding tot opticien en daarna contactlensspecialist doorlopen. Wij zijn al die tijd (bijna) onafscheidelijk geweest. Na verschillende stages en zaterdagbaantjes, werden we in 2015 echt collega’s bij De Burcht Optiek. Sindsdien hebben wij langzaam maar zeker gebouwd aan de winkel in de huidige opzet, waarin service en vakmanschap centraal staan.

Met eerlijk en passend advies, naar beter zicht.

Een bril is niet zomaar een kijkoplossing. Het montuur is onderdeel van je uitstraling en een verlengstuk van je karakter. De glazen moeten passen bij je dagelijkse bezigheden. Samen kijken we naar wat het beste past.

Of je nu kiest voor een bril of lenzen, wij helpen je van A(dvies) tot Z(ien).

Wij snappen je als brildrager, maar ook als je liever geen bril op wilt. Of je nu kiest voor een bril of lenzen, wij geven je altijd het eerlijkste advies om je bij deze keuze te helpen. Wat voor ons het belangrijkste is, is goed zicht en vooral een blije klant. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou als persoon en kijken dan naar wat de beste oplossing is voor jou. 


Maak kennis met ons team

Sophie

Sophie is letterlijk groot geworden met brillen. Als klein meisje liep ze al rond in de winkel van haar ouders. Dat zij uiteindelijk toch is gaan leren voor opticien, is dan ook niet gek. Sophie heeft de opleiding gevolgd in Rotterdam en heeft daarnaast bij verschillende gerenommeerde Brabantse optiekbedrijven gewerkt.

Sophie is gek op winkelen, uitgebreid dineren met familie en vrienden en onder een kleedje Netflixen. In ons bedrijf is zij verantwoordelijk voor briladviezen, oogmetingen en de inkoop.

Aron

Aron is de optiek ingerold na zijn opleiding marketing en communicatie. Samen met Sophie heeft hij de opleiding in Rotterdam gevolgd en heeft naast zijn studie een uitstekende leerschool gehad bij één van Zuid-Hollands beste optiekbedrijven. 

Aron maak je blij met een uitgebreid diner, gezellig met familie of vrienden zijn, een film kijken in de bioscoop en uitgebreid gamen. In ons bedrijf is hij verantwoordelijk voor de contactlenspraktijk, oogmetingen, briladviezen, de werkplaats en de marketing.

Leg je ogen in onze handen

Maak een afspraak en ontdek wat wij voor je kunnen doen

…
…
…
…
…