Onze merken

Brillen. De één is er gek op, de ander moet er niets van hebben. Wij proberen dan ook voor beide personen een prachtige oplossing te maken. Dat kan heel subtiel en onopvallend, of juist heel uitgesproken en kleurrijk. Wat je ook kiest, je volgende bril wordt een sierraad. Een sierraad waar je oprecht trots op kunt zijn.

Wij zoeken op de beurzen in binnen- en buitenland naar de mooiste monturen voor in onze winkel. Wij kennen onze klanten  en weten dus als geen ander, waar wij mee thuis moeten komen. Onze collectie wordt meerdere keren per jaar door Aron & Sophie aangevuld met moois. Een aantal van onderstaande merken zijn al sinds het begin goed vertegenwoordigd in onze winkel. Je hebt bij ons de keuze tussen betaalbare monturen, die je op straat vaker zult tegenkomen en kleinere, unieke collecties. Ieder montuur is zorgvuldig door ons geselecteerd en voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen.

Andy Wolf

Bedacht in Oostenrijk, gemaakt in Oostenrijk en Frankrijk. De monturen van Andy Wolf worden ontworpen met een eigen kijk op brillen en dat kun je zien.

ALLPOETS

Dit jonge hippe merk uit Spanje, kenmerkt zich vooral door de eigentijdse vormen en fijne kleuren. De monturen van ALLPOETS worden gemaakt van een bio-based acetaat.

Etnia Barcelona

Het prachtige merk haalt de inspiratie voor haar brillen uit de architectuur van Barcelona en de Mediterrané. Voor wie graag kleur draagt of net iets anders zoekt; Etnia Barcelona.

lool

Lichtgewicht en minimalistisch. De monturen van lool wegen zo’n 4 tot 8 gram. Het schroefloos design, zorgt voor een onderhoudsvriendelijke bril. Elegantie voor heren en dames

Anne et Valentin

De brillen van Anne et Valentin zijn echte snoepjes. Ooit opgericht door Frans echtpaar Anne en Valentin. Felle kleuren, aparte vormen en een eigen signatuur. Monturen voor de echte liefhebbers.

RBResize
Ray-Ban

Iconische stijlen, die jouw eigenheid benadrukken. Laat je zien met de moderne klassiekers. Vele beroemdheden ging je al voor. Verkrijgbaar met authentieke Ray-Ban glazen.

Oakley

Behalve sportbrillen, maakt Oakley ook superfijne brillen voor als je niet wilt sporten. Brillen met dezelfde pasvorm als die je met sporten gewend bent. Uiterst comfortabel en functioneel.

Prada

Een van ‘s werelds bekendste modehuizen. Prada maakt zowel heren als damesmonturen met de kenmerkende Prada-stijl. Dit zijn brillen voor de modebewuste brildrager.

Flair

Duitse brillenmaker Flair maakt randloze brillen tot een echt sierraad. Van ontzettend dunne monturen, tot monturen met sierlijke Swarovski elementen; Flair maakt echte juweeltjes. 

Randolph USA

Functionele pilotenbril, Made in the USA.
Randolph maakt pilotenbrillen voor piloten, door piloten. De pasvorm van deze bril is al sinds de jaren ’70 hetzelfde en zeer geliefd bij (luchtmacht)piloten wereldwijd.

Blackfin

Titanium monturen gemaakt door Italiaanse ambachtslieden. Uiterst fijne monturen, die heerlijk licht dragen. De monturen worden met de hand gekleurd en hebben een eigen kenmerkende finish.

Yellows Plus

Japans design, vervaardigd uit Japanse materialen. Voor dit merk gebruikt ontwerper Toshiaki Yamagishi alleen zuiver Japans titanium.  Lichtgewicht en prachtig subtiel vormgegeven.

BBIG

Brillen voor kids. Kinderen willen een bril die past bij hun eigen identiteit. BBIG maakt brillen die kid-proof zijn. Stevig, goed af te stellen en gemaakt om in model te blijven. Hier is over nagedacht.

Very French Gangsters

Deze kinderbrillen zijn net even anders. Iets meer uitgesproken en gemaakt met bijzondere kleuren. Je herkent de lieflijke Franse stijl in de monturen, die allemaal perfect af te stellen zijn. 

IZIPIZI

Onze kant en klare leesbrillen zijn van IZIPIZI. Dit Franse merk heeft van de kant en klare leesbril een echt accessoire kunnen maken. Verkrijgbaar van +1,00 tot +3,00, in diverse kleuren en vormen.

Zoveel mooie brillen die je passen

Ontdek het zelf in de winkel. Maak een afspraak en krijg stijladvies van onze opticiens.