ALLPOETS

In een wereld waar het klimaat meer en meer onder druk staat, moet er gekeken worden wat de invloed van fashion is op het klimaat. Bij ALLPOETS weten ze het wel. Eyewear moet sustainable. Bij ALLPOETS hopen ze door hun ontwerpfilosofie een steentje bij te dragen.

Sustainable eyewear wordt steeds beter haalbaar. Doordat het recyclen van de verschillende grondstoffen voor brillen steeds beter en efficiënter gaat, is er ook veel meer mogelijk qua ontwerp. Het Spaanse ALLPOETS heeft als missie om alle brillen te maken uit gerecyclede materialen. Voor de kunststof monturen lukt dit al en zijn alle kunststof monturen uit recyclede of natuurlijk verkregen grondstoffen gemaakt. Zelfs de etuis en de verpakking van de brillen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. De slogan “For a better world. The poetry of nature.” is dan ook niet uit de lucht gegrepen.

Met een montuur van ALLPOETS draag je jouw steentje bij aan het meer sustainable maken van eyewear. De monturen van ALLPOETS zijn gemaakt uit gerecyclede materialen. Dit betekent niet dat je verschil voelt in kwaliteit. De brillen worden gemaakt met “Slow Fashion” in het achterhoofd. Dit betekent dat de brillen tijdloos zijn en gemaakt zijn om een tijd mee te gaan. De monturen zijn zowel qua kleur als qua vorm echte evergreens. Hierdoor hoef je jezelf niet gedwongen te voelen ieder jaar een nieuwe bril te kopen.

De ontwerpers van ALLPOETS laten zich vooral leiden door de Mediterraanse levensstijl. Dit zie je aan het kleurgebruik en de bijzondere vormen. Vooral qua kleur zie je combinaties die je anders ook in de natuur tegen zou kunnen komen. 

Binnen de collectie van ALLPOETS kun je zowel bio-acetaat monturen als metalen monturen terugvinden. De ontwerpers bij ALLPOETS maken zowel correctiemonturen als zonnebrillen en beide zijn voor vrijwel alle sterktes goed geschikt. 

Voor wie

Prijscategorie

Stijl

Tijdloos, Slow fashion, Nature’s pride

Bekijk hier de volledige collectie brillen en zonnebrillen